Prijzen

Wat kost ‘t om een polaroid camera te huren?

De polaroid camera huur je al vanaf  €25,- per week of weekend! En in heel 2016 krijg je bij het bestellen van 150 foto’s of meer de 2de camera er helemaal gratis bij!
De foto’s kosten €12,20 per 10 stuks (in 1 cartridge). De foto’s zitten verpakt in een “cartridge” – en met 2 cartridges in een doosje. Je kunt zoveel foto’s erbij bestellen als je wilt! Ongeopene cartridges kun je gewoon weer terugsturen, en worden dan ook niet doorberekend. Handig!
Bij grote aantallen foto’s bieden we een kwantumkorting aan
Je betaald per camera €50,- aan borg.
Je hoeft de deur niet uit! (mag wel natuurlijk). Wij kunnen de camera + foto’s naar je opsturen. In het pakketje zit ook direct het verzendlabel voor de terugweg. Na gebruik plak je dit verzendlabel erop, breng het naar het dichtsbijzijnde postkantoor (toch klein stukje de deur uit), en klaar! In totaal kost dit €16,- aan verzendkosten (heen-en-weer).

Ophalen mag natuurlijk ook (Dordrecht). Een kleine rekensom met 19ct/km leert dat wanneer Dordrecht verder dan 40km bij je vandaan is, het laten opsturen goedkoper is. En dan rekenen we jouw eigen reistijd geeneens mee ;)